Újra megrendezték a Kiss Bálint Napot

Megosztás

Ebben az évben is jó hangulatban vetélkedtek egymással a Kecskeméti Szakképzési Centrum Tiszakécskei Kiss Bálint Szakközépiskolájának tanulói. A megmérettetés nyertese a 2/10. C osztály lett.

Az Arany János Művelődési Központ adott otthont november 24-én a tiszakécskei szakközépiskolások legnagyobb vetélkedőjének. Az osztályok egész délelőtt különböző érdekes, kreatív feladatokat teljesítettek. Idén is színesítette a programot a traktorhúzó verseny, amelyet a 3/11. B osztály (osztályfőnökük Szabó Márta) nyert meg. Második ebben a versenyszámban a 3/11. C lett (osztályfőnök Varga Róbert), a dobogó harmadik fokára pedig a 2/10. C álhatott (osztályfőnök Ádámné Szurma Mária).

A vetélkedő feladatai közötti időben az iskola diákjai megmutathatták tehetségüket éneklésben vagy éppen népi táncban, s bizony emlékezetes produkciókat is figyelhettek a jelenlévők. Egy-két fiatal ének tehetsége zenész füleknek is bravúros volt.

A vetélkedőben többek között puzzle, lufis játék, villámkérdések, szőlőevés, híres emberek felismerése karikatúrákról szerepelt a sorban.

A viadal végén Dombiné Horpácsi Mária aljegyző asszony, Nyitrainé Mudris Gabriella címzetes igazgatónő, a Kiss Bálint-napi kupa felajánlója és Horváth Ágnes, a szakközépiskola igazgatónője hirdették ki az eredményeket és adták át az okleveleket, különdíjakat a diákoknak.

A 2017-es Kiss Bálint nap győztese a 2/10. C osztály lett. Osztályfőnökük Ádámné Szurma Mária. A képzeletbeli dobogó második fokára Horváth Ágnes osztálya a 3/11. C állhatott, még a harmadikok a 2/10. B-sek lettek. Osztályfőnökük Kovács Levente.

A diákok a rendezvény végén csoki torta evés közben vonhattak egymást közt mérleget a II. Kiss Bálint Nap eredményeiről.

szöveg, fotók: Sánta László(sel)