Továbbra is az élmezőnyben férfi kézilabdázóink

Megosztás

Három győzelem után szenvedett vereséget a Balogh Tészta TVSE férfi kézilabda csapata október 21-én Lajosmizsén, majd egy héttel később, hazai pályán a Kecel KC ellen javítottak a Tisza-parti kézisek.

Holtversenyben a harmadik helyen áll a tabellán a Balogh Tészta TVSE férfi kézilabda csapata a Bács-Kiskun megyei pontvadászatban.
Kecskés András, játékos-edző gárdája október 21-én a KIKI SKFT. csapata ellen szenvedett 32-28-as vereséget idegenben, majd október 28-án hazai csarnokban az évek óta nagy rivális Kecel KC-t verték 32-29-re.

A Kecel KC ellen pályára lépő csapat tagjai: Bagi László Martin (1 gól), Bende Tamás (7 gól), Lénárt Róbert (3 gól), Ézsiás Bálint, Kecskés András (1 gól), Balog László, Dobos Zsolt (4 gól), Hegedűs Sándor, Jordán Gusztáv (11 gól), Lucza József, Pászti János (3 gól), Gondi Zoltán, Barczi Albert (2 gól), Domonics János

A mérkőzésekről Kecskés András nyilatkozott a Kécskei Krónikának:

A KIKI SKFT. új csapat a bajnokságban tele komoly, magasabb osztályokat megjárt játékosokkal. Számunkra eddig ismeretlenek voltak. Nagyot küzdöttünk ellenük, vezettünk is, a félidőben még döntetlen volt az állás. Végül az döntött a javukra, hogy az ő kispadjuk hosszabb a miénknél. A vereség ellenére csak gratulálni tudok a csapatunknak.
Október 28-án az Kecel látogatott ide, akikkel a tavalyi szezonban végsőkig kiélezett csatát vívtunk a harmadik helyért. Akkor alulmaradtak, most szerettek volna revánsot venni. Szerencsére nem sikerült nekik. Jó meccsen győztünk 32-29-re.
A sorsolás szeszélye folytán most három idegenbeli meccs következik csapatunknak. November 5-én Kiskunfélegyházára látogatunk, ahol mindig parázs meccset szoktunk játszani, majd november 11-én a jelenlegi éllovas Kiskunmajsa fogad minket. Nem mi leszünk a párharc esélyesei, de mi mindig a győzelemre játszunk. Ezt követően november 24-én Kecskemétre utazunk bajnokira.

A Balogh Tészta TVSE férfi kézilabda csapata legközelebb december 2-án játszik újra hazai pályán, a második számú kecskeméti csapat ellen. Látogassunk ki minél többen a bajnokira és szurkoljunk a csapatnak! Addig is, aki teheti, kísérje el idegenbe is a fiúkat és biztassa őket a novemberi találkozókon!

Szép volt fiúk! Hajrá kécske!

szöveg, fotók: sel