Tiszakécskén járt a Mercedes-Benz Karriertúrája

Megosztás

A kecskeméti Mercedes-Benz gyár munkalehetőségeivel ismerkedhettek meg azok az érdeklődők, akik augusztus 10-én ellátogattak az Arany János Művelődési Központba.

Terjéki Zsuzsanna a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Tiszakécskei Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályának vezetője köszöntötte elsőként a megjelenteket a művelődési központ színháztermében a kecskeméti Mercedes-Benz gyár Karriertúrájának tiszakécskei állomásán.

Az osztályvezető külön köszöntötte Kovács Ernőt, Bács-Kiskun megye kormánymegbízottját, majd át is adta a szót a megyei vezetőnek. A kormánymegbízott mindenkit köszöntött, majd kiemelte, hogy a kecskeméti Mercedes-Benz gyár biztos, bejelentett munkahelyet kínál mindenki számára, ami nagyon fontos mindenki számára. Kovács Ernő hozzátette ezt a céget a világban mindenhol ismerik és termékei a legmagasabb színvonalat képviselik, ezért komoly, felelősségteljes, precíz munkát kell végrehajtaniuk azoknak, akik élni kívánnak a munkalehetőséggel.

A kormánymegbízott gondolatai után Kovács Balázs, a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. HR referense ismertette a kecskeméti gyár nyújtotta lehetőségeket, valamint két videó bejátszással mutatta be azt a magas szintű munkát, ami a cég berkeiben történik.

A tájékoztató után Az érdeklődők személyesen is feltehették kérdéseiket a Mercedes-Benz gyár szakembereinek, illetve kitölthették az állásokat megpályázó adatlapokat. A rendezvényen nagyjából százan vettek részt a Tiszakécskei Járás több településéről.

szöveg, fotók: Sánta László (sel)