labdarúgás

Gálázott a Duna Aszfalt TVSE a Soltvadkerti TE TRMX otthonában a megyei I. osztályú bajnokság 12. fordulójában. A Tisza-parti játékosok hatszor vették be a hazai kaput az október 31-i villanyfényes találkozón.

Műfüvön, villanyfényes találkozón, sok tiszakécskei vendégszurkoló előtt játszhatott labdarúgó csapatunk Soltvadkerten, az utolsó októberi bajnokin. A kék-sárga mezes legényekre jó hatással volt a Kecskemét elleni rangadón kivívott győzelem, hiszen ebben fordulóban felszabadultan, a labdarúgás legszebb dolgait bemutatva játszottak. A mérkőzés elejétől felbillent a pálya, a hazaiak igyekeztek feltartóztatni a kécskei rohamokat, de nem lehetett sokáig bírni a vendégek által diktált tempót. Labdarúgóink szebbnél, szebb gólokat szereztek, az elsőt például Alex, aki a saját magának felpörgetett labdát ollózta a vadkerti kapuba. Őt a 23. percben már le kellett cserélni sérülés miatt. Reméljük csak kisebb probléma adódott és nem kell mérkőzéseket kihagynia játékosunknak.

Csapatunk szép győzelmével újabb három pontot szerzett, amire nagy szükség volt, hiszen a Kiskunfélegyházi HTK is zsinórban nyeri meccseit. Úgy tűnik, majd csak a november 14-i félegyházi mérkőzésünkön lesz esély végrehajtani az előzést.

Az őszi szezonból még három mérkőzés van hátra; november 7-én a Kiskunhalasi FC itthon, november 14-én, idegenben Kiskunfélegyháza, november 21-én pedig a Kalocsai FC következik a Sportligetben. Az első két mérkőzést 13.30-tól, az utolsót pedig 13.00 órától játssza csapatunk. Menjünk ki minél többen a mérkőzésekre, szurkoljunk a csapatnak és bízzunk benne, hogy őszi bajnokként vonulhatunk téli pihenőre!

2015. október 31., megye I.,  12. forduló

Soltvadkerti TE TRMX –  Duna Aszfalt TVSE  0 – 6 (0 – 3)

Duna Aszfalt TVSE: Ladányi – Oláh, Farkas, Sztehlik, Bene, Alex(Bagi), Juhász(István), Nagy D.(Szabó L.), Nagy V., Szabó D.(Nyilas), Káli (Kalmár)

gól: Alex, Káli, Juhász, Nagy V., Kalmár, Oláh

ifjúsági eredmény: 10-0

A Kécskei Krónikának Nyilas Elek, a csapat vezetőedzője értékelt: Számunkra szokatlan körülmények; műfű és villanyfény fogadott minket Soltvadkerten, ahol már a találkozó elejétől magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést. A mérkőzés egész ideje alatt domináltunk, nem volt üresjárat a játékunkban. Rengeteg helyzetet dolgoztunk ki és nagyon szép gólokat lőttünk. Elégedett vagyok a játékosok hozzáállásával és alázatával. A csapat hozta azt, amit joggal elvárnak tőlünk.

Újra sokan elkísértek minket Tiszakécskéről, mint a legutóbbi idegenbeli meccsünkön; ezúttal is több vendégszurkoló volt a pálya mellett, mint hazai. Nagyon köszönjük ezt a szimpatizánsaiknak, akik kitartottak a hidegben és látták ezt a szép győzelmet.

Szép volt fiúk!Hajrá Kécske!

szöveg, fotók: Sánta László(sel) A képek a Kecskemét elleni meccsen készültek.

Hirdetések

legfrissebb híreink