Színházi előadások a művelődési központban

Megosztás

A Zenthe Ferenc Színház előadásában mutatták be február 3-án Moliére: A Képzelt beteg c. komédiáját az Arany János művelődési Központban.

Nagy sikerrel, közel telt ház előtt került sor színházi előadásra február első szombatján. A darab a 2017/2018-as bérletes színházi ,,évad” második  előadása volt Tiszakécskén. A színházteremben olyan kiváló színészek játékának tapsolhattak a látogatók, mint Koltai Róbert (Jászai Mari-díjas, Érdemes Művész), Bozó Andrea (Jászai Mari-díjas) vagy éppen Pünkösdi Mónika.

Az aktuális bérletes sorozat harmadik színházi előadása áprilisban lesz az Arany János Művelődési Központban. (A pontos időpont hamarosan megjelenik a Kécskei Krónika facebook-os felületén.) Az áprilisban bemutatott darab címe: Függöny fel! Avagy még egyszer hátulról! Michael Frayn vígjátéka három felvonásban lesz látható Tiszakécskén. Az előadásban színpadra lép többek között Vándor Éva, Kautzky Armand, Bozó Andrea és Albert Péter.

Ha áprilisban is színházi élménnyel szeretnének feltöltődni, kikapcsolódni a művelődési központban, érdemes lesz figyelemmel kísérni a Kécskei Krónika facebook oldalát, hiszen előtte újra lehet majd nyereménybelépőkért játszani, illetve további információkról értesülni az aktuális előadásról.

Addig is kedvcsinálóként tekintsék meg a Kécskei Krónika fotóit facebook oldalunkon (ide kattintva), amelyek a február 3-án, a Képzelt beteg c. előadáson készültek.

szöveg: Sánta László(sel), fotók: Csikós János