Országos tollaslabda versenyt rendeztek Tiszakécskén

Megosztás

A Magyar Speciális Olimpia Szövetség, a Gyermekekért DSE és a Móricz Zsigmond Oktatási Intézmény Eltérő Tantervű Tagozata 2017. október 7-én országos tollaslabda versenyt rendezett Tiszakécskén.

A bajnokság több korcsoportban és divízióban zajlott. A megnyitó fénypontja a Nagy-Tisza Néptánccsoport fergeteges műsora volt. Köszönetet szeretnék mondani a néptánccsoport tagjainak, főleg Berta Zoltánnak és Lakatos Máriónak egyesületünk sportolóinak és a tánccsoport vezetőjének Kis Orsolyának a színvonalas bemutatóért. Külön köszönjük a Fejedelmi Pékségnek a támogatást, Baranyiné Piroskának, Zámbori Mariann tanárnőnek, Pásztor Lajos tanulónak és ifj. Bakos Istvánnak a verseny zökkenőmentes lebonyolításában nyújtott segítségét. Városunkat a Gyermekekért DSE sportolói képviselték. Felkészítő Bakos István.
Eredményeink, kiemelt divízió egyéni:
Lakatos Richárd 1. hely, Lakatos Márió 3. hely
3. divízió: Jánosi István 2. hely
Páros kiemelt divízió:
Lakatos Márió – Nagy Kristóf /Cegléd/ 2. hely
Lakatos Richárd – Csonti Mihály /Solt/ 3. hely
A verseny alatt nagyon jó volt a hangulat, amely már a 2019. évi nyári világjátékok jegyében zajlott. A párosokat Sípos Béla szakágvezető állította össze szakmai szempontok alapján. Cserni János örökös magyar bajnok nagyon színvonalas mérkőzéseket látott, dicsérte a versenyzők felkészültségét.

Gratulálunk versenyzőinknek a kiváló eredményekért.

Bakos István DSE titkár / Kécskei Krónika