rendőrség

Tetten érték és elfogták a gyanúsítottat a tiszakécskei rendőrök.

A Tiszakécskéhez tartozó Kerekdombon 2015 szeptemberében és októberében ismeretlen elkövető 18 nyaralóba tört be. Az ingatlanokból többek között kerékpárt, fűnyírót, televíziót, beltéri egységeket, kisebb elektronikai cikkeket, továbbá több esetben élelmiszert is ellopott.

Egy kerekdombi nő értesítette a rendőrséget 2015. október 15-én 23 óra 45 perckor arról, hogy az udvara mögötti füves területen egy ismeretlen személyt látott csomagokkal elmenni.

A kiérkező járőrök a környező területet ellenőrizték, ahol nyomokat találtak, ami egy ingatlan drótkerítéséhez vezette őket. A ház udvarában egy férfit vettek észre, aki körül több csomag is volt, amiben konzervek, bor, mosószer, fagyasztott húsok, fagyasztott gombóc, törölköző akasztó, csaptelep, csőkulcs, illetve ásólapát volt.

A férfit a helyszínen elfogták és előállították a rendőrőrsre. Gyanúsítotti kihallgatása során V. Ferenc a Kerekdombon történt betörések elkövetését elismerte. A Kecskeméti Rendőrkapitányság Tiszakécskei Rendőrőrs nyomozói lopás bűntett, lopás vétség, illetve lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt bűnügyi őrizetbe vették a 46 éves férfit. A rendőrök kezdeményezték a gyanúsított előzetes letartóztatását, amit a Kecskeméti Járásbíróság 2015. október 17-én elrendelt.Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Hirdetések

legfrissebb híreink