kézilabda

Zsinórban harmadik alkalommal győztek férfi kézilabdázóink a megyei 1. osztályú pontvadászatban. A Tiszaalpár után a Soltvadkert és a Csávoly is meghajolt a Balogh Tészta TVSE előtt.

A Soltvadkert és a Csávoly elleni siker után Kecskés András a Balogh Tészta TVSE szakosztályvezetője és játékos-edzője értékelt: A Soltvadkert elleni mérkőzés nagyon kiélezett volt, végül egy góllal tudtunk győzni. Az a meccs nagyon fontos volt a bajnokság szempontjából. Sikerült revánsot venni a tavaly tavaszi fiaskó után. A soltvadkerti egy jó csapat, ők is dobogós reményekkel indultak neki a bajnokságnak. A Csávoly elleni viszont egy ,,kötelező” győzelem volt, kilenc gól különbséggel múltuk felül az ellenfelünket. Vasárnap egy olyan újonc ellen játszunk, amely nagyon erősnek tűnik. Eddig minden meccsét behúzta a lajosmizsei Ki-Ki Sport gárdája. NB I/B-s és NB II-es fiatal játékosok alkotják. Kiderül, hogy mire megyünk ellenük. Nagyon várjuk már a találkozót. Ezt követően jön újra egy idegenbeli meccs, méghozzá a Kiskunfélegyháza elleni megyei rangadó.

A Balog Tészta TVSE férfi kézilabda csapata legközelebb október 28-án 17.00 órától a Kecel KC ellen játszik hazai csarnokban. Látogassunk el akkor is minél többen a helyszínre és szurkoljunk a csapatnak. Zúgjon a Hajrá Kécske!

október 7. 18.00 Balogh Tészta TVSE – STE-BS Plastic  32 – 31

október 14. 17.00 Balogh Tészta TVSE – D-V SE Csávoly  31 – 20

október 22. KIKI SKFT – Balogh Tészta TVSE

október 28. 18.00 Balogh Tészta TVSE – Kecel KC

Szép volt fiúk! Hajrá Kécske!

szöveg, fotók: Sánta László (sel)

Hirdetések

legfrissebb híreink