labdarúgás

Csapatunk május 18-án, Solton a Baja 4-0-ás legyőzésével elhódította a Bács-Kiskun Megyei Kupát. A szép siker után a főszereplők nyilatkoztak a Kécskei Krónikának.

Nyilas Elek a Duna Aszfalt TVSE szakmai igazgatója:
Először is nagy köszönet illeti a házigazdákat, mivel kifogástalan pálya várta a csapatokat Solton. A mérkőzést jól kezdtük, már az elején komoly mezőnyfölényt alakítottunk ki. Hamar gólokat szereztünk, ami befolyásolta a meccs menetét. Az idő múlásával némileg a koncentrációnk is csökkent, így több helyzetünk is kimaradt. Összességében azonban elégedett vagyok a csapattal, nem férhetett kétség a győzelmünkhöz. Nagy öröm, hogy szurkolói busz is érkezett Tiszakécskéről Soltra. Köszönjük szépen a biztatást! Reméljük, a hátralévő nagyon fontos mérkőzéseken is mellettünk lesznek szurkolóink!

Volt ünneplés a kupadöntő után?
A mérkőzés után volt egy kellemes vacsoránk a Bács-Kiskun Megyei Labdarúgó Szövetség képviselőivel és a bajai csapat tagjaival.

Farkas István, a Duna Aszfalt TVSE csapatkapitánya:
Nagyon bizakodtunk a mérkőzés előtt, hogy sikerrel vívjuk meg a döntőt. Aztán a meccs közben már éreztem belülről, hogy jobb csapatot alkotunk a Bajánál. Nem is nagyon tudtak helyzetet kialakítani, bennünk viszont maradt még két-három gól a lehetőségeink alapján. Ez a mérkőzés a bajnoki hajrá előtt a felkészülésünket is jól szolgálta. Az egyesület részéről nemes gesztus volt, hogy szurkolói buszt indított Soltra. A csapatunkat elkísérő szurkolók valóságos hazai pályát teremtettek nekünk, amit ezúton is nagyon szépen köszönünk!

Bagi István, a Duna Aszfalt TVSE játékosa:
Hová helyezed ezt a kupagyőzelmet pályafutásod tekintetében?
Nagy jelentőséggel bír számomra ez a kupagyőzelem, így pályafutásom vége felé közeledve. Szép emlék lesz számomra a solti kupadöntő. Legszebb emlékem azonban még mindig az NB II-es bajnoki cím. Úgy gondolom a mostani kupagyőzelem azért is nagyon fontos, mert nagy lökést adhat a hátralévő bajnoki találkozókra. Le a kalappal a szurkolóink előtt, hiszen egy munkanapon kísértek el bennünket a nem is közeli Soltra.

Káli Tibor, a Duna Aszfalt TVSE játékosa:
Hogyan emlékszel vissza a döntőben szerzett két gólodra?
Az első találat egy mázlis tizenegyes gól volt. A második pedig egy sakk-matt szituáció után értékesített helyzet, ahol remek kiszolgálást kaptam a társaktól. Könnyű dolgom volt. Nagyon örülök ennek a sikernek. Úgy indultunk neki a kupasorozatnak, hogy szeretnénk megnyerni. Köszönjük szépen a szurkolóknak a biztatást, reméljük a következő mérkőzéseken is mellettünk lesznek!

szöveg: sel, fotók: kesport.hu

Hirdetések

legfrissebb híreink