kézilabda

A sorsolás érdekessége folytán a Balogh Tészta TVSE férfi kézilabda csapata márciusban idegenbeli sorozaton kénytelen küzdeni a bajnoki pontokért. A kécskei kézilabdázóknak azonban nem okoz gondot a hazai pálya hiánya, március 6-án, Pakson 36-22-re, március 12-én pedig Soltvadkerten 27-17-re győztek a kék-sárgák.

Egyre magabiztosabban játszik a tiszakécskei kézilabda csapat, amely február 27. és április 9. között minden bajnoki mérkőzését idegenben vívja. Ennek és a jó eredményeknek köszönhetően minden bizonnyal ki lesz éhezve a kézilabdára a lelkes, Tisza-parti tábor és április 9-én igazi katlanná varázsolják majd a Városi Sportcsarnokot. Akkor a tabellán jelenleg hetedik helyen tanyázó CSÁTESZ SE Csávoly lesz a vendégcsapat.

A legutóbbi két mérkőzésről Stinner Ferenc a Balogh Tészta TVSE vezetőedzője nyilatkozott lapunknak:

Az első mérkőzésen egy megerősödött paksi csapat ellen léptünk pályára, akik meg is leptek bennünket jól szervezett játékukkal, pontos átlövéseikkel. A fiúk megértették a meccs szünetben, hogy a második játékrészben jóval többet kell nyújtani a siker érdekében, aminek eredményeképpen feljavuló ziccer kihasználással, kevesebb technikai hibával folytattuk a mérkőzést. Az első félidei döntetlen állás után, a második 30 percben 21 gólt lőttünk, még a hazaiak 6 találatig jutottak. A mérkőzés tanulságos volt, tudtuk, hogy a következő soltvadkerti meccsen már nem férnek bele ellentétes félidők.

Okult is a csapat a hibákból. Soltvadkerten már javult a koncentráció, melynek következtében az egész mérkőzésen kiemelkedően, jól játszottunk. A heti felkészülésen nagy jelentőséget tulajdonítottunk a Vadkert elleni védekezés gyakorlásának. A csapat egy emberként küzdött. Az első 19 percben összesen egy gólt kaptunk, mi pedig tízet lőttünk. Elégedett voltam a ziccerek befejezésével. A játékosok nagyon szép figurák végén értékesítették helyzeteiket. A korábbi technikai hibák szerencsére elkerültek bennünket.
Nagy öröm, hogy nagyszámú szurkolósereg kísért el bennünket idegenbe, akik nagyon jól buzdítottak bennünket, ezt ezúton is köszönjük nekik, továbbra is várjuk őket szeretettel mérkőzéseinken!

Legközelebb Bácsalmáson játszunk ugyancsak idegenben, ott is a győzelemre törünk, hiszen továbbra is dobogós céljaink vannak.

A Balogh Tészta TVSE Soltvadkert elleni meccskerete: Gondi Zoltán, Dobos Zsolt, Kis Kornél, Borbély Erik, Lénárt Róbert, Bagi László Martin, Dobos Tamás, Török István, Kecskés András, Ivaskó István, Soós Benjámin, Pászti János, Jordán Gusztáv, Bakos István, Tóth Pál

Szép volt fiúk! Hajrá Kécske!

szöveg: Sánta László(sel), fotó: Csikós János (A kép korábbi mérkőzésen készült.)

Hirdetések

legfrissebb híreink