szórakozás

A Móricz Zsigmond Gimnázium Sportcsarnokában rendezték meg január 14-én a Móricz iskola alsó tagozatának Jótékonysági Sulibálját. A rendezvényen kiváló hangulatban szórakoztak a vendégek, akik részvételükkel újra az iskola diákjait támogatták.

Idén is nagy érdeklődés övezete az alsó tagozat szülői szervezete által, immáron harmadik alkalommal megszervezett Jótékonysági Sulibálat, ahová kétszázan látogattak el január 14-én este.

A vendégeket az egyik főszervező; Kondorné Benke Edit köszöntötte elsőként, majd a bál fővédnöke; Tóth János városunk polgármestere mondta el köszöntő beszédét. Településünk polgármestere után Németh Krisztina tagozatvezető köszönte meg mindenkinek a támogatást, amellyel az iskolát és diákjait segítették a bál résztvevői. Az igazgatónő fényképes vetítéssel az alsó tagozatos tanulók köszönetét is tolmácsolta a jelenlévők felé. Ezt követően Szántó István, a Kerekdombi Termálfürdő tulajdonosa nyújtott át felajánlásul 250 db fürdőbelépőt a tagozatvezető asszonynak az iskola diákjai számára.

A beszédek után latin táncbemutató kezdődött el a feldíszített sportcsarnokban, melyet a Brilli Art Stúdió Táncsport Egyesület táncosai mutattak be a vendégeknek. A bemutató végén mindenki bekapcsolódhatott a táncba, egy hangulatos csa-csa-csa erejéig.

A muzsika ezek után sem ért véget, hiszen a Zé-Band húzta a talpalávalót. Csupán az ízletes vacsora idejére pihentették lábaikat a bálozók. Az ételeket a Kerekdombi Termálfürdő által elkészített svédasztalról válogathatták ízlés szerint a vendégek.

Éjfél körül Zoboki Balász fellépése színesítette az esemény palettáját, majd a tombolázás izgalmas pillanatai következtek. A szervezők ötletesen rendhagyó tombolázással készültek, amely újfajta élményt és rövidebb játékidőt garantált a résztvevőknek. Az újszerű nyereményjáték nagy sikert aratott a vendégek körében. A tombolázás után a mulatás folytatódott hajnalig.

A rendezvény ezúttal is nemes célt szolgált, hiszen a bevételt a Móricz iskola alsó tagozatának szánták a szervezők. A korábbi két bál bevétele az önkormányzat támogatásával kiegészítve egy műfüves labdarúgópályát eredményezett az iskolaudvarba. A most befolyt összegből ugyancsak udvari eszközt, játékot kívánnak létrehozni a szülői szervezet tagjai.

Újságunknak a két főszervező, Kondorné Benke Edit és Mészáros Márta elmondta; ezúton is szeretnék megköszönni mindenkinek a segítséget és a támogatást, aki valamivel is hozzájárult a bál sikeres megrendezéséhez, illetve a jótékonysági cél megvalósulásához.

szöveg: Sánta László(sel), fotók: Csikós János

Hirdetések

legfrissebb híreink