labdarúgás

A Duna Aszfalt TVSE labdarúgócsapata Hartán vizitált a megyei labdarúgó bajnokság I. osztályának 6. fordulójában.

Csapatunk a kiskunfélegyházi ,,ütközet” után látogatott el a Duna partjára azzal céllal, hogy újra győzedelmeskedjen. Ennek megfelelően már az első félidőben három kécskei gól után kellett a hazai kapusnak maga mögé nyúlnia a labdáért. Juhász László, Csurka Ádám és Székely Dávid szerezték találatainkat. Megszereztük az újabb fontos három pontot, lehet tovább dolgozni a következőkért.

A Duna Aszfalt TVSE labdarúgócsapata hat forduló után, veretlenül a harmadik helyen áll a megyei pontvadászatban, úgy hogy egy meccsel kevesebbet játszott az első helyen álló Kecskemétnél és a második Bácsalmásnál. A következő bajnoki mérkőzésre szeptember 24-én – villanyfényben – kerül sor a Sportligetben a Kunszállás SE ellen. Előtte azonban még egy fontos kupamérkőzés is lesz az országos főtáblán, hiszen csapatunkat szerdán Balatonfüredre lehet elkísérni és kiszurkolni a legjobb 64-be kerülést. Látogassunk el minél többen a magyar tenger partjára és zúgjon úgy a Hajrá Kéccske, hogy a tihanyi visszhang adja a másikat!

A hartai mérkőzés után Nyilas Elek a Duna Aszfalt TVSE szakmai igazgatója értékelt újságunknak.

Győzelmi céllal léptünk pályára Hartán, de a megszokottnál tompábban játszottunk. Hiányzott a frissesség, a lendület, a jó ritmusváltások. Ennek köszönhetően a felépített helyzeteink közül sokat elhibáztunk. Sok mérkőzést játszunk a következő napokban, jól kell beosztani az erőnket, ennek tükrében természetes, hogy néha becsúszik egy ilyen meccs. A lényeg viszont a győzelem, ami nem maradt el. Már természetes, hogy ezúttal is sokan elkísértek minket idegenbeli mérkőzésünkre. Köszönjük szépen a biztatást, elkél a szurkolók segítsége.

Hogyan várják a szerdai kupamérkőzést?

Komoly megmérettetés lesz a kupameccs, hiszen a Balatonfüred tavaly még az NB III-ban szerepelt. Azóta kerete jelentősen átalakult, jelenleg a Veszprém megyei I. osztály élmezőnyéhez tartoznak. Kíváncsian várom, hogy milyen különbség van a két különböző megyebeli csapat ereje között. Ha már ilyen messzire elutazunk, szeretnénk továbbjutni, boldogan hazatérni. Úgy gondolom, hogy ha sikerül bejutnunk az ország legjobb hatvannégy kupacsapata közé, komoly fegyvertényt érünk el.

2016. szeptember 18., Bács-Kiskun megyei I. osztály, 6. forduló

Harta SE – Duna Aszfalt TVSE 0 – 3 (0 – 3)

Duna Aszfalt TVSE: Belecan- Oláh, Markovic(Dóka), Csáki, István(Polyák), Bartucz, Juhász, Nagy(Szabó), Székely, Csurka(Bagi), Káli(Kalmár)

gól: Juhász, Csurka, Székely

ifjúsági: 1 – 2

Szép volt fiúk!

Hajrá Kécske!

szöveg, fotók: sel

fotók: archívum

Hirdetések

legfrissebb híreink