Győzelemmel tért haza a Balogh Tészta TVSE

Megosztás

Több hetes idegenbeli sorozat után december 2-án játszott újra hazai csarnokban férfi kézilabdacsapatunk.

A tiszakécskei kézilabdázók november 24-én, Kecskeméten az Euroscale I. néven futó csapat ellen játszottak, ahol 39-25-re magabiztosan, nagy különbséggel győztek. Ezt követően december 2-án a második számú kecskeméti gárda látogatott el Tiszakécskére, de nekik sem termett babér. A TVSE 29-26-ra nyert, megszerezve ezzel a győzelemért járó bajnoki pontokat.

A csapat az elmúlt évekhez hasonlóan kiváló szezont fut, jelenleg a harmadik helyen állnak a bajnoki tabellán.

A Kécskei Krónikának Kecskés András, a Balogh Tészta TVSE férfi kézilabdacsapatának játékos edzője nyilatkozott:

November 24-én az első számú kecskeméti csapat vendégei voltunk. A megyeszékhelyi alakult addig veretlen volt, s az első félidőben vezettek ellenünk is. A játékvezetők sok kétperces büntetéssel sújtottak bennünket, de a második játékrészre felülkerekedtünk. Köszönhetően annak, hogy váltottunk védekezésben. Gyakorlatilag megfojtottuk a játékukat. Végül sokak meglepetésére, nagyarányú győzelmet arattunk.

A decemberi eleji hazai meccsen a második számú kecskeméti gárda jött el hozzánk. Megleptek minket, az első félidőben héttel is vezettek. Szerencsére a második játékrészre megráztuk magunkat. Minden elismerés a csapatnak, hogy fordítani tudtunk.

Az év utolsó bajnoki meccse december 9-én 18.00 órától lesz az ókécskei sportcsarnokban. Azt a Bácsalmást fogadjuk, akiktől már idén kikaptunk, úgyhogy revánsra készülünk. Bízunk benne, hogy sok szurkoló eljön és biztatnak bennünket!

szöveg: Sánta László(sel)
fotók: Sipos Bence