labdarúgás

Az NB III. Közép csoportjának 24. fordulójában a Duna Aszfalt TVSE labdarúgó csapata az FC Dabas együttesét fogadta, s bár nem ígérkezett könnyűnek a mérkőzés a tiszakécskei gárda remekül futballozva, magabiztosan tartotta itthon a három pontot.

2018.04.21. NB III. Közép csoport, 24. forduló

Tiszakécske, 800 néző, vezette: Kátai (Dr. Ambrus, Köteles)

Duna Aszfalt TVSE–FC Dabas 5–2 (4–1)

Duna Aszfalt Tiszakécske VSE: Helesfay – Oláh, Csáki, Ludánszki, Kocsis, Polyák(Zámbori 69.), Juhász (Mihály 75.), Tölgyesi, Puskás, Bartucz (Pintér 53.), Markó 

FC Dabas: Scheilinger – Crkvenjakov, Sárközi (Lázár 45.), Makrai, Mundi, Fitos (Sándli 46.), Fritz, Erős, Eördögh, Kiss V. (Laczkó 63.), Földes

Gól: Juhász 4., 26., Markó 22., Tölgyesi 43., 57., illetve Erős 45., Mundi 88.

Sárga lap: Mundi 17., Scheilinger 25., Erős 31., Fritz 43., Crkvenjakov 68.

A mérkőzést követően a csapatok vezetőedzői nyilatkoztak a Kécskei Krónikának:

Szabó István (Duna Aszfalt TVSE):

Az őszi mérkőzésünk után edzőkollégám úgy nyilatkozott, hogy osztálykülönbség van a két csapat között. Engem, úgy neveltek, hogy az adósságot vissza kell adni, s most megmutattuk, hogy lassan tényleg osztálykülönbség lesz.  Félre értés ne essék, nagyon tisztelem a Dabast, csak ezeket a nyilatkozatokat nem. A Dabas egyébként egy jó csapat, de ma mi játszottunk jobban. Tudtuk, hogy nekik szerdán is volt mérkőzésük, ezért agresszívan letámadtunk, s mellette megleptük őket taktikailag is.

Kiszolgáltuk közönségünket, önfeledten játszottunk, s még négy-öt nagy helyzetünk is bemehetett volna, de nem akarok telhetetlen lenni. Mindig igyekszünk jól játszani, de nem mindig sikerülhet így. A mai napra sokáig emlékezni fogok, mert nagyon szépen játszottak a fiúk, s ez külön öröm egy edző számára.

Erős Károly (FC Dabas):

Egy agresszív Tiszakécskével találkoztunk, s ehhez a játékvezető partner volt. Érezte a hazai pálya előnyét a vendéglátó. Ennek ellenére gratulálunk a Kécskének, az összes hibánkat kihasználták. A szerdai meccs sokat kivett belőlünk, ha az nem lett volna, jobban megnehezítettük volna mai ellenfelünk dolgát. Mi is felvállaltuk a nyílt futballt, nem álltunk be sündisznóba, ez pozitívum. Fel kell emelni a fejünket és menni tovább!

A Dabas elleni mérkőzésen ismét kiválóan szurkoltak a kécskei hívek, nagy segítséget nyújtva csapatunknak. Már csak hat bajnoki van hátra a szezonból és biztosak lehetünk benne, hogy a lelátón fokozott erőbedobással fog zúgni a Hajrá Kécske!

A Duna Aszfalt TVSE ezzel a győzelemmel már 53 pontos a bajnoki tabellán, egy ponttal lemaradva, a második helyen követi az 54 pontos PMFC-t. A pécsiek vasárnap Hódmezővásárhelyen győztek 3-0-ra. A harmadik helyen, mögöttünk öt egységgel lemaradva, a fordulóban döntetlent játszó Iváncsa KSE áll.

Csapatunk legközelebb Szegeden vizitál a bajnokságban, nehéz mérkőzés várható, reméljük, hogy sikerül elmenteni a jó formát és újra győzelemnek örülhetünk. Szurkoljuk ki újra a sikert!

Szép volt fiúk! Hajrá Kécske!

Hirdetések

legfrissebb híreink