Új főszponzorral és nagy lendülettel kezdte meg a tavaszi évadot a megyei I. osztályú férfi kézilabda bajnokságban szereplő Balogh Tészta TVSE. Csapatunk 25-12 nyert a Kiskunfélegyházi HTK ellen, úgy, hogy a második félidőben csupán 3 gólt kapott.

Stinner Ferenc vezetőedző játékosai február 27-én délután fogadták a Kiskunfélegyházát a Városi Sportcsarnokban és arattak magabiztos győzelmet. A helyszínre sokan kilátogattak és buzdították a hazai csapatot, ami rá is szolgált a támogatásra.

Újságunknak Stinner Ferenc értékelt a mérkőzés után:

Jól kezdtük a meccset, agresszív védekezéssel hamar megtörtük az ellenfél támadásainak lendületét. Nekünk sikerült gyors letámadásokból, könnyű gólokat szereznünk és a felállt fal ellen is hatékonyan működött játékunk. Jól ment a passzjátékunk, kevés technikai hibával játszottunk. Sajnos ez korábban nem mindig volt így. Mostanra viszont már több hónap eltelt a bajnokság kezdete óta és az akkor érkező játékosok is egyre jobban beilleszkednek a csapatba. Egyre jobb az összhang.

Nagy öröm, hogy ezúttal is sokan szurkoltak nekünk, amit ezúton is szeretnék megköszönni.

Bács-kiskun megyei I. o., 13. forduló

Balogh Tészta TVSE – Kiskunfélegyházi HTK 25 – 12 (15 – 9)

Balogh Tészta TVSE: Gondi Zoltán, Dobos Zsolt, Borbély Erik(1), Tóth Pál, Lénárt Róbert(4), Bagi László(3), Dobos Tamás, Török István, Kecskés András, Ivaskó István(4), Soós Benjamin, Kovács István(3), Pászti János(1), Jordán Gusztáv(9), Józsa Miklós, Bakos István

Zárójelben a dobott gólok száma.

kitűnt: Gondi, Lénárt, Jordán

Kézilabdázóink győzelmükkel maradtak a bajnoki tabella negyedik helyén, legközelebb március 6-án az utolsó helyezett Paks otthonában lépnek pályára. A következő hazai mérkőzésre viszont sokat kell várniuk a kécskei kézilabda híveknek, ugyanis csak április 9-én a Csávoly ellen játszanak hazai parkettán ismét a kék-sárgák.

Szép volt fiúk! Hajrá Kécske!

sel

Hirdetések

legfrissebb híreink