Fergeteges hangulatot hozott a Tiszakécskei Sportbál

Megosztás

Az idei Sportbál vendégei kiválóan szórakozhattak a művelődési központ emeleti nagytermében február 24-én. A rendezvényt ízletes ételek, egy remek humorista, görkorcsolyás és táncbemutató, és egy nagyszerű lemezlovas tették teljessé.

Tóth János Tiszakécske Város polgármestere köszöntötte február 24-én este az idei Sportbál vendégeit, külön kiemelve Kovács Ernőt, Bács-Kiskun megye kormánymegbízottját, Majoros Attilát az MLSZ Bozsik Intézményi Programjának vezetőjét, valamint Nyilas Eleket, a Duna Aszfalt TVSE szakmai igazgatóját.

Ezt követően Majoros Attila egy gyönyörű serleggel külön díjazta munkájáért Kovács Károlyt, a TVSE elnökét.

A bál elején a Zafira Dance Team táncosai melegítették fel az egyébként is jó hangulatot, majd Süveges József görkorcsolyás tanítványai tartottak látványos bemutatót.

Nagy sikert aratott az ízletes fogásokból álló vacsora, amit a Fazekas Vendéglő készített el a bálozók számára. Az idén harminchat éves Fazekas Étterem csapata exkluzív előétellel (konyakos libamáj mousse, diómorzsa, gyömbéres alma chutney) és sok-sok ínycsiklandozó finomsággal készült az estére a vendégek nagy örömére.

A finomságok elfogyasztása után Felméri Péter lépett ki a jelenlévők elé és zúdított humorbombát a hallgatóságára. A humoristát követően már a zenéé és a táncé volt a főszerep, egészen a tombolázásig ropták a vendégek a parketten. A talpalávalót ezúttal Subi szolgáltatta, s a lemezlovas parádés válogatással kedveskedett a jelenlévőknek.

A tombolán ezúttal is értékes nyereményekre lehetett szert tenni. A fődíjak között találhattunk egy wellness hétvégét, egy 4k-s UHD tv-t vagy éppen különböző mezeket a magyar labdarúgó válogatottól. A tombola tárgyak nyertesei hangos ovációval és tapssal fogadták az ajándékokat.

A nyeremények kiosztása után ismét feltört a hangfalakból a zene, s hajnalig folytatódott a mulatás. A Sportbál vendégei idén is kiválóan szórakozhattak, egy remekül megszervezett rendezvényen, búcsút intve a télnek, egyben megünnepelve azt, hogy számos sportágban elrajtolt a tavaszi szezon.

szöveg, fotók: Sánta László