labdarúgás

A Bács-Kiskun megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 19. fordulójában fölényes 7-0-s sikert aratott a Duna Aszfalt TVSE Hartán, ezzel kihasználta a Kiskunfélegyháza Kunszállás elleni pontvesztését. Csapatunk a dobogó legtetejéről várja a folytatást a kiélezett aranycsatában, de a lépéselőny egyelőre a KHTK-nál van.

Csapatunk azzal a tudattal utazott el Hartára március 20-án, hogy egy nappal korábban az üldözött Kiskunfélegyházi HTK pontokat vesztett Kunszállás ellen. Magyarán kécskei győzelemmel már szélárnyékban készülhetünk tovább a végső előzésre.

A csapat ezt is figyelembe véve vetette bele magát a Duna-parti mérkőzésbe, s már az ötödik percben vezetést szerzett Csurka Ádám jóvoltából. Az első félidőben még született két találat Háda Zoltán és az első találatot is jegyző Csurka révén, így magabiztosan várhattuk a második játékrészt. Ott aztán ismét potyogtak a kécskei gólok, sorrendben Nagy Dániel, Kelemen Csaba (öngól), Oláh Máté és Szabó Dávid köszöntek be. 0-7.

A csapat ebben a fordulóban is megtette, amit lehetett és a szerencse is mellénk állt Kiskunfélegyházán. Ha eljátszunk a gondolattal, illetve egy lehetséges forgatókönyvvel, amely során innentől kezdve a KHTK és Duna Aszfalt TVSE is minden meccsét megnyeri, majd az egymás elleni csatában kék-sárga győzelem születik; akkor egy pont előnnyel mi leszünk a bajnokok.

Nem lehet ugyanakkor nem észrevenni, hogy a Kalocsa is szorgalmasan gyűjti a pontokat és már ott van az említett páros nyakán, amelyből ha valamelyik gárda hibázik, könnyen a kalocsaiak mögé kerülhet.

2016. március 20., Bács-Kiskun megyei I. osztály 19. forduló:

Harta SE – Duna Aszfalt TVSE  0 – 7 (0 – 3)

Duna Aszfalt TVSE: Ladányi – Oláh, Farkas, Bene (István), Radványi, Háda (Bagi), Nagy D., Szabó L.(Nagy R.), Szabó D., Csurka (Káli), Kalmár

gól: Csurka 2, Nagy D., Szabó D., Háda, Oláh, Kelemen (öngól)

ifjúsági: 4 – 1

A hartai mérkőzés után Nyilas Elek, a Duna Aszfalt TVSE szakmai igazgatója értékelt:

Örömteli, hogy ismét az általam elvárt hozzáállással futballoztak a játékosok. Maximális fegyelem és koncentráció mellett irányítottuk a mérkőzést, amit úgy kezdtünk, ahogy az egy bajnokesélyestől elvárható. Röviden fogalmazva: Jól nézett ki a csapat. Mutatott játékunk nagyon tetszett azoknak a tiszakécskei szurkolóknak is, akik elkísértek bennünket Hartára. Támogatásukat ezúton is szeretnénk megköszönni. A bajnokság megnyeréséhez továbbra is ilyen dominancia kell a csapattól, ezzel az alázattal magasabb osztályban is lehet keresnivalónk.

Szép volt fiúk! Hajrá Kécske!

sel

Hirdetések

legfrissebb híreink