labdarúgás

A november eddig a döntetlenek hava a Tiszakécske VSE számára. November 8-án szombaton a Kecel FC ellen újra egy egységgel gyarapodott a pontjaink száma. Az elmúlt fordulóhoz képest egy helyet léptünk előre a tabellán, így a hatodik pozícióban várjuk a folytatást.

Az elmúlt fordulóbeli kiállításoknak köszönhetően két meghatározó játékosunk (Sztehlik Gábor és Hegedűs Roland) nélkül vágott neki megye I-es labdarúgó csapatunk a hétvégi bajnokinak. A vendég 11. helyezett Kecel a 7. helyezett Tiszakécskéhez látogatott.A mérkőzés két hasonló játékerejű csapat küzdelmét hozta. Csapatunk tartását dicséri, hogy mindkétszer hátrányból egyenlített Szabó Attila révén. Érdekesség, hogy a vendégcsapatban is volt egy duplázó; Prucser Zsolt.

A következő fordulóban november 16-án a harmadik helyezett Kalocsához látogat a TVSE csapata, az az összecsapás szintén nem ígérkezik sétagaloppnak.

Ézsiás Gábor a csapat edzője: Nehezen találtuk meg játékunkat a jól szervezett vendégcsapat ellen. Nem sikerült kellően felpörögnünk. Az viszont pozitívum, hogy csapatunk ismét megmutatta; tud küzdeni, hiszen kétszer is hátrányból állt fel. Ennél több azonban ezen a mérkőzésen nem volt a játékunkban. Úgy gondolom, hogy a játék képe alapján igazságos döntetlen született.

Bács-Kiskun Megyei I. osztály, 13. forduló

Tiszakécske VSE – Kecel FC 2 – 2 (0 – 1)

TVSE: Varga O. – Tóth M., Varga N.(Domonics Ná.), Hoffmann, Forgó, Jelenfi(Domonics No.), Szabó, Bagi I., Nagy, Káli, Balog(Tóth T.)

gól: Szabó 2;      kitűnt: Szabó, Forgó, Hoffmann

ifjúsági eredmény: 2-4

Hajrá Kécske!

szöveg: sel; fotó:archivum

Hirdetések

legfrissebb híreink