Egy kécskei tanyát gyújtott fel a betörő

Admin képe
Megosztás

Mint arról korábban facebook-os felületünkön beszámoltunk: Hétfőn, a kora esti órákban tűz ütött ki Tiszakécskén az Oláhházi dűlőben.
Az esettel kapcsolatban a rendőrség munkatársainak köszönhetően azóta új információk kerültek napvilágra, amely szerint a lakóépületet egy tolvaj gyújtotta fel. A tiszakécskei rendőrök egy napon belül beazonosították és őrizetbe vették a gyanúsítottat.

Ismeretlen tettes betört egy tiszakécskei ingatlanba és annak melléképületébe 2017. július 24-én, ahonnan öt darab kést tulajdonított el, majd távozásakor a tanyát szándékosan felgyújtotta.
A tiszakécskei rendőrök egy napon belül beazonosították a feltételezett elkövetőt, akit 2017. július 25-én 12 óra 45 perckor Tiszakécske belterületén intézkedés alá vontak, amikor egy MTB típusú kerékpárral közlekedett. A nyomozás adatai szerint a férfi 2017. július 25-re virradó éjjel lopta el a kétkerekű járművet egy tiszakécskei zárt telephelyről.

A 21 éves N. Norbertet előállították a Tiszakécskei Rendőrőrse, ahol rongálás bűntett és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók, majd őrizetbe vették. A rendőrök előterjesztést tettek a tiszakécskei férfi előzetes letartóztatásának indítványozására.

Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság