Báloztak a sportbarátok

Megosztás

Ebben az esztendőben február 28-án rendezték meg nagy sikerrel településünk Sportbálját.

Tiszakécske város polgármestere Tóth János köszöntötte február utolsó napjának estéjén a helyi Sportbál látogatóit az Arany János Művelődési Központ emeleti nagy termében. A település vezetője immáron nem a Városi Sportegyesület elnökeként, hanem polgármesterként ismertette az elmúlt év helyi sporteredményeit.

Ebben az évben nem sportolókat, hanem olyan embereket díjazott az egyesület, akik sokat tettek a kécskei sport infrastrukturális fejlesztéséért, a sport támogatásáért, így megyei kormánymegbízottunk; Kovács Ernő és Szíjj László a Duna Aszfalt Kft. tulajdonosa vehetett át elismerést.

Településünk polgármestere után Kovács Károly a TVSE új elnöke vette át a szót a mikrofon mögött, aki megköszönte Tóth Jánosnak az egyesület élén végzett sok éves munkáját. A labdarúgó szakosztály gyerekcsapatának edzője ismét felhívta a figyelmet az utánpótlás nevelésének fontosságára, illetve külön köszöntötte a helyszínen tartózkodó Tóth Istvánt, kétszeres világbajnok, olimpiai ezüstérmes birkózónkat.

A köszöntők után a Zafira Dance Team cigánytánca következett, majd a Fazekas Vendéglő által készített ízletes ételekből válogathattak a rendezvény vendégei.

A vacsora után ismét a táncé volt a főszerep, a Lesz Vigasz zenekar hajnalig muzsikált a táncos lábú vendégek legnagyobb örömére. A tánc csupán a tombolahúzás idejére, illetve sztárvendég; Gulyás László vándormuzsikus produkciója alatt szünetelt. A jelenlévők ezeket a pauzákat egy cseppet sem bánták, hiszen mind a játék izgalmai, mind a humorista poénjai kiváló szórakozást biztosítottak.

További képek a Kécskei Krónikai facebook oldalán találhatóak!

szöveg: Sánta László(sel), fotók: Csikós János