Sikerrel debütált január 24-én a Móricz Zsigmond Oktatási Intézmény alsó tagozatos szülői munkaközösségének jótékonysági célból megrendezett zenés estje.

A művelődési központban megtartott rendezvény elején elsőként az intézmény zeneiskolás tanulóinak és a Zafira Dance Team fiatal táncosainak produkcióit láthatta az asztaloknál helyet foglaló vendégsereg. A  meghívottak között tiszteletét tette Kovács Ernő, Bács-Kiskun megyei kormánymegbízott, az esemény fővédnöke és Tóth János településünk polgármestere is.

Az ízletes vacsorát a Fazekas Vendéglő szolgálta fel, majd a tagozat tanítónőinek táncelőadása következett. A táncért, melyet Szabó Berta tanított be a lelkes pedagógusoknak, joggal járt a visszataps. 

A parkett a produkció után sem maradt üresen, a két Zombori Attila által alkotott Zé-Band örömmel muzsikált hajnalig.

Nagyjából éjfél tájékán a tombolahúzás izgalmai is elérkeztek. A számtalan nyereményből sokaknak jutott ajándék. 

A rendezvénnyel kapcsolatban Fehér Károlyné tagozatvezető és Zombori Attiláné nyilatkozott a Kécskei Krónikának:

Szülői kezdeményezésnek köszönhetjük, hogy megvalósult ez az iskolánkat támogató rendezvény, melynek ötletgazdája Zombori Attiláné, a szülői munkaközösségünk vezetője volt. Rövid, de alapos mérlegelés után döntöttünk úgy kollégáimmal, hogy partnerei leszünk az estnek, mivel ez diákjaink javát szolgálja.

A bál nagyon jól sikerült. Nagyon köszönjük a felajánlott tombolatárgyakat mindenkinek, köztük a tizenkét alsó tagozatos osztályunknak, továbbá minden szervezőnek a segítséget és azoknak, akik jelenlétükkel tiszteltek meg minket.

A támogatójegyekből befolyt összegből, új az EU-s szabványoknak megfelelő játékokat vásárolunk az iskola udvarára.

Zombori Attiláné: Örülök, hogy nagyon jól sikerült a rendezvény, melyre sokan eljöttek. Szeretnénk hagyományt teremteni ebből a jótékonysági bálból, így azoknak, akiknek már nem tudtunk helyet biztosítani, jövőre lesz lehetőségük. Köszönet mindenkinek, aki segített a szervezésben és a támogatóknak, akik a tombolatárgyakat felajánlották, továbbá a művelődési központnak a helyszínért. És végül de nem utolsó sorban mindenkinek köszönöm aki eljött és ezzel támogatta iskolánkat.

További képek a Kécskei Krónika facebokk oldalán találhatóak.

szöveg: Sánta László(sel), fotók: Csikós János

Hirdetések

legfrissebb híreink